pátek 15. dubna 2011

***NAŠE VODA***



Naše milované jezírko...
Je to vybetonovaná jáma, kde chtěl mít původní majitel bazén. Naše představy byli odlišné, tak se nám tam už 13 let prohánějí tyhle krásky.


 Minulou neděli jsme jim dali zpět filtraci a já jsem při té příležitosti udělala pár fotek. Dneska bylo konečně trošku času vám je ukázat.






Tuhle překrásnou levandulku jsem dostala od mažela k narozeninám a moc jí to tam sluší. A ještě se musím pochlubit, splnil mi sen a dostala jsem pořádnou pásovou brusku. Po letech pochopil co mi udělá radost a že kabelka ani prstýnek to nejsou :)))
Konečně mě miluje takovou jaká jsem, potrhlou, zapatlanou od barev a s kladivem a vrtačkou v ruce.

Krásný nadcházející víkend. Milující mužíčky.
A ať se nám to sluníčko rychle vrátí.

3 komentáře:

  1. Lucko, tak to je jezírko je kouzelné..vaše zahrada musí být krásná, levanduli to fakt moc sluší a je fajn, že má manžel pochopení a má tě rád takovou, jaká jsi....Krásný víkend a ať se vše vydaří podle představ!! Peťa

    OdpovědětVymazat
  2. Lucinko, mate krasne jezirko s rybickama. Tak jak si popsala sebe, tak nejak vypadam i ja :o) A tak si pred kazdym meetingem snazim smit barvu z rukou. Ale je tto uzasny relax a clovek potom vidi co vytvoril a tp je krasna odmena. Dodatecne preji vse nejlepsi k narozeninam a ta levandule pise. Pa, Katka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milou návštěvu a krásný komentář. Lucie